Heel de wereld

op weg naar agro-ecologische landbouw en genoeg goed voedsel voor iedereen

Jelleke de Nooy van Tol

€ 19,95

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

HEEL DE WERELD gaat in op de relatie die wij hebben met ons voedsel en met de productiesystemen die dat voedsel voortbrengen, lokaal en mondiaal. lees meer
HEEL DE WERELD gaat in op de relatie die wij hebben met ons voedsel en met de productiesystemen die dat voedsel voortbrengen, lokaal en mondiaal. We zitten nu midden in de transitie naar agro-ecologische landbouw, Het Nieuwe Normaal. Dat laten de vele voorbeelden van boeren, burgers, bedrijven, organisaties en regio's in de hele wereld zien, van regionale kringlooplandbouw tot vergroening van woestijnen.
Met een systeembril en een integrale landschapsbril op biedt de auteur ons inzichten en handvatten om zelf die transitie tot een succes te maken. Laat je inspireren en sluit je aan bij een van de transitie-bewegingen of ondersteun ze. Zo, dat je over vijftien jaar met recht kan zeggen "Ja, ik heb er toen aan bijgedragen dat we nu genoeg goed voedsel hebben in de hele wereld!"

Jelleke de Nooy van Tol is Wagenings ingenieur. Samen met haar echtgenoot Rob de Nooy deed ze vijftien jaar ontwikkelingssamenwerking in verschillende landen. Vervolgens coördineerde en innoveerde ze het Wageningse "groene" onderzoek. Haar werkterrein omvat stadlandontwikkeling, ecologische landbouw, participatieve en interdisciplinaire aanpakken en duurzame gebiedsontwikkeling. Met haar bureau Catalyst4change is zij sinds 2005 internationaal procesbegeleider bij transities naar duurzame landbouw en integrale gebiedsontwikkeling.
ISBN 9789062245284
Uitgever Samenwerkende Uitgevers VOF
Jaar 2013
Pagina's 400
Auteur Jelleke de Nooy van Tol
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 213x142x33
Gewicht (gram) 475

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Heel de wereld

Heel de wereld

HEEL DE WERELD gaat in op de relatie die wij hebben met ons voedsel en met de productiesystemen die dat voedsel voortbrengen, lokaal en mondiaal.

Gerelateerde boeken