Alles moet op

de kunst van eten kopen en koken

Hotze Eisma; Linda Loenen; Reini Smit; Roos Smit

€ 23,64

Niet online bestelbaar

Make taste, not waste! Verspilling van voedsel is een zeer actueel thema: jaarlijks gooit een … lees meer
Make taste, not waste! Verspilling van voedsel is een zeer actueel thema: jaarlijks gooit een gemiddeld gezin bijna 15% van hun voedsel weg. Steeds meer mensen voelen de noodzaak om bewuster bezig te zijn met voedsel. In dit boek draait het om efficiënt en bewust omgaan met eten, zowel bij het kopen als bij het koken. Een kookboek met eerlijke, simpele gerechten, waarvoor je niet steeds opnieuw boodschappen hoeft te doen. Gevarieerde gerechten voor een groot publiek waarbij wordt uitgegaan van wat je in huis hebt. Het laat zien hoe je ingrediënten die je hebt gekocht op verschillende manieren kunt gebruiken, zodat je zo min mogelijk eten verspilt. Ook vertelt dit boek hoe je overgebleven eten moet bewaren om het later te hergebruiken. Met dit boek leer je moeiteloos creatiever en gezonder koken!
ISBN 9789089895707
Uitgever Terra
Jaar 2013
Pagina's 144
Auteur Hotze Eisma; Linda Loenen; Reini Smit; Roos Smit
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 280x221x18
Gewicht (gram) 827

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Alles moet op

Alles moet op

Make taste, not waste! Verspilling van voedsel is een zeer actueel thema: jaarlijks gooit een …

Gerelateerde boeken