Wat je als student over eten moet weten

James Peterson

€ 19,95

Tijdelijk niet leverbaar, wordt geleverd zodra weer op voorraad

Weg met de kant-en-klaarmaaltijden en de diepvriespizza's! Echt koken, inclusief technieken. lees meer
Weg met de kant-en-klaarmaaltijden en de diepvriespizza's! Met dit boek wordt het koken voor studenten een stuk gemakkelijk, gezonder en vooral leuker!


Wat je als student over eten moet weten geeft antwoord op bijna 500 culinaire vragen. James Peterson behandelt basisdilemma's waar een beginnende kok voor komt te staan, maar ook de meer ervaren kok kan zijn techniek ermee perfectioneren. Van vraagstukken als 'hoe bak je een ei' tot 'hoe kook ik pasta'.

De ruim 500 foto's laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij elk probleem. Door middel van tips en trucs van doorgewinterde chefs kan iedere student zijn prestatie in de keuken verbeteren.
ISBN 9789045210735
Uitgever Karakter Uitgevers BV
Jaar 2015
Pagina's 432
Auteur James Peterson
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 205x154x36
Gewicht (gram) 954

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Wat je als student over eten moet weten

Wat je als student over eten moet weten

Weg met de kant-en-klaarmaaltijden en de diepvriespizza's! Echt koken, inclusief technieken.

Gerelateerde boeken