Ciel Bleu

Guestronomy

Onno Kokmeijer; Arjan Speelman; Jurriaan Geldermans

€ 75,00

Tijdelijk niet leverbaar, wordt geleverd zodra weer op voorraad

Dineren in Ciel Bleu is een onvergetelijke, bijna fabelachtige ervaring. Waar het kan wordt gebruik gemaakt van lokale producten met een kleine ecologische voetafdruk. lees meer
Dineren in Ciel Bleu is een onvergetelijke, bijna fabelachtige ervaring. Het gehele team van Ciel Bleu is dan ook vastbesloten om de gasten op een stukje hemel te trakteren. Het restaurant, op de 23ste verdieping van het prachtige Okura Hotel met een al even gedenk waardig panoramisch uitzicht over Amsterdam, kreeg twee Michelinsterren en niemand die daar enige kant tekening bij kan maken. Het restaurant bouwde naam en faam met een elegante klassieke Franse keuken, maar met een eigentijdse creatieve twist. Chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman staan erop om zelf de allerbeste ingrediënten te selecteren. Waar het kan wordt gebruik gemaakt van lokale producten met een kleine ecologische voetafdruk. Guestronomy laat u de kleine verhalen ontdekken achter enkele van deze geliefde ambachtelijke producten en verhaalt de symbiotische relatie tussen de producenten en de twee chefs bij de ontwikkeling van unieke Ciel Bleu producten en signature smaakcombo's. Dit boek bevat daarnaast 56 essentiële seizoensgebonden recepten, een blik achter de schermen en een meet-and-greet met een aantal van de bekende Ciel Bleu gezichten die het verschil maken tussen gastronomie en guestronomy.
ISBN 9789058565556
Uitgever Kunstboek, Stichting
Jaar 2017
Pagina's 360
Auteur Onno Kokmeijer; Arjan Speelman; Jurriaan Geldermans
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 348x253x37
Gewicht (gram) 2981

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Ciel Bleu

Ciel Bleu

Dineren in Ciel Bleu is een onvergetelijke, bijna fabelachtige ervaring. Waar het kan wordt gebruik gemaakt van lokale producten met een kleine ecologische voetafdruk.

Gerelateerde boeken