Kooktechnieken

meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd. Van eieren pocheren tot rollades bereiden. Basiskookboek

Claudia Lenz; Claudia Bruckmann

€ 14,95

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Het complete naslagwerk voor elke kok - Meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd … lees meer
Het complete naslagwerk voor elke kok - Meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd
In dit lijvige handboek vindt u meer dan 1200 werkwijzen die stap voor stap worden beschreven aan de hand van duidelijke foto's. De technieken voor de voorbereiding en verwerking van de ingrediënten zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken van A tot Z: groenten, fruit, eieren en zuivelproducten, vis en zeevruchten, vlees, gevogelte en wild, pasta en granen, kruiden en specerijen. Zo leest u onder andere hoe u artisjokken bereidt, de pitjes uit een granaatappel verwijdert, zalm fileert, oesters openmaakt en een wildbout lardeert... Bovendien bevat dit handboek een extra hoofdstuk waarin de bereiding van de belangrijkste fonds en sauzen wordt besproken.
Kortom, een keukenbijbel voor alle liefhebbers van de kookkunst!
ISBN 9789044739275
Uitgever Deltas Centrale uitgeverij
Jaar 2013
Auteur Claudia Lenz; Claudia Bruckmann
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 224x169x35
Gewicht (gram) 1211

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Kooktechnieken

Kooktechnieken

Het complete naslagwerk voor elke kok - Meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd …

Gerelateerde boeken