Groot handboek vegetarisch koken

alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap

Claudia Bruchmann; Cornelia Klaeger

€ 14,95

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap. … lees meer
Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap.
Gefrituurde kerriebloemkool, misosoep, fettucine met truffels, groentepaella, tomatenpastei, auberginerolletjes met rijstvulling, gegratineerde pannenkoeken met asperges en kaassaus...

In dit boek vindt u recepten voor salades, soepen, groentegerechten, hartige taarten, terrines, gerechten met aardappelen, rijst, deegwaren en granen. Iedere vegetariër kan hierin meer dan voldoende inspiratie vinden om gevarieerd en gezond te eten.

Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals granen bereiden, groentebouillon koken, peulvruchten bereiden, spruitgroenten kweken... Tussendoor krijgt u nog extra informatie over dip- en slasauzen, noten en zaden, plantaardige vetten en leest u hoe u zelf deeg voor pizza of quiche en groente- en vruchtensappen kunt maken.

Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor wie bewust kiest voor smaakvolle gerechten zonder vlees of vis!
ISBN 9789044749397
Uitgever Deltas/Chantecler
Jaar 2017
Pagina's 288
Auteur Claudia Bruchmann; Cornelia Klaeger
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 248x185x30
Gewicht (gram) 1069

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Groot handboek vegetarisch koken

Groot handboek vegetarisch koken

Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap. …

Gerelateerde boeken