Deugden van de tafel

een filosofie van het eten

Julian Baggini

€ 24,95

Niet online bestelbaar

Eten staat in het centrum van de belangstelling - met culinaire hypes, bestsellers van topchefs en … lees meer
Eten staat in het centrum van de belangstelling - met culinaire hypes, bestsellers van topchefs en kritische debatten over de voedselindustrie. We willen lekker, gezond en verantwoord eten, niet te veel betalen en hebben weinig tijd. Maar hoe doen we dat: goed eten? Julian Baggini neemt ons mee op een filosofische reis langs onze culinaire gewoonten en stelt vragen als: hoe verhoudt de kennis uit een kookboek zich tot de praktische wijsheid van een Italiaanse mamma? Hoe doen we verantwoord boodschappen? Wat zegt wat we eten over onszelf? Kun je vlees eten met compassie?
Scherp en toegankelijk geschreven, en gelardeerd met verrukkelijke recepten en verhalen, zet dit boek ons aan het denken - over de deugden van het eten, en de kunst van het genieten.
ISBN 9789046817148
Uitgever Nieuw Amsterdam
Jaar 2014
Pagina's 352
Auteur Julian Baggini
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 211x131x31
Gewicht (gram) 443

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Deugden van de tafel

Deugden van de tafel

Eten staat in het centrum van de belangstelling - met culinaire hypes, bestsellers van topchefs en …

Gerelateerde boeken