Over eten en koken

wetenschap en cultuur in de keuken

Harold McGee

€ 50,99

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het … lees meer
Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pannenkoekenbeslag even moet laten staan, waarom je gaat tranen als je een ui snijdt, waarom het eten van Spaanse peper zowel pijn als plezier verwekt of hoe je oude en verse eieren uit elkaar kunt houden, is dit boek geschreven.

Persrecensies
'Een van de belangrijkste culinaire boeken ooit geschreven.' Jamie Oliver



'Voor iedereen die de geheimen van de keuken wil ontraadselen.' Johannes van Dam
ISBN 9789046813935
Uitgever Nieuw Amsterdam
Jaar 2013
Pagina's 876
Auteur Harold McGee
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 246x176x60
Gewicht (gram) 1809

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Over eten en koken

Over eten en koken

Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het …

Gerelateerde boeken