A la mere de famille

het receptenboek

Julien Merceron

€ 14,95

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep, chocolade, ijs, jams en siroop maken? … lees meer
Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep, chocolade, ijs, jams en siroop maken?
In 'À la Mère de Famille' worden de geheimen van Parijs' oudste patisserie, chocolaterie, confiserie en glacerie (sinds 1761 gevestigd in Montmartre) onthuld. Met de recepten van een heel assortiment aan originele, duivelse en zoete lekkernijen; bijvoorbeeld aardbeienblokjes, calissons, chocoladerepen, muntsiroop, melkjam of karamelpasta en ambachtelijke ijsjes met bijzondere smaken als zwarte sesam en rozenpraline.

Het boek staat vol met professionele uitleg om al deze lekkernijen zelf te kunnen maken, zoals het tempereren van chocolade. Met 'À la Mère de Famille' maak je van je keuken een ware snoep-, koek-, ijs- en chocoladefabriek!
ISBN 9789461430878
Uitgever Good Cook Publishing
Jaar 2013
Pagina's 280
Auteur Julien Merceron
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 267x212x32
Gewicht (gram) 1334

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

A la mere de famille

A la mere de famille

Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep, chocolade, ijs, jams en siroop maken? …

Gerelateerde boeken