Hart lever niertjes en de rest

78 recepten met orgaanvlees

Stephane Reynaud

€ 28,74

Niet online bestelbaar

Het kookboek voor de liefhebber van hart, maagjes, pens en ander orgaanvlees, vlees dat past in de filosofie van het consumeren van het hele beest. lees meer
Het kookboek voor de liefhebber van hart, maagjes, pens en ander orgaanvlees. Smakelijke recepten van de auteur van bestsellers als A propos bistro.
ISBN 9789059564855
Uitgever Fontaine Uitgevers B.V.
Jaar 2013
Pagina's 192
Auteur Stephane Reynaud
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 279x213x25
Gewicht (gram) 1045

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Hart lever niertjes en de rest

Hart lever niertjes en de rest

Het kookboek voor de liefhebber van hart, maagjes, pens en ander orgaanvlees, vlees dat past in de filosofie van het consumeren van het hele beest.

Gerelateerde boeken