Ons voedsel

over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt en wat het met ons doet

Frans M. de Jong

€ 45,00

In herdruk, binnenkort weer bestelbaar

Naslagwerk Ons voedsel bevat alle informatie over ons voedsel, over wat erin zit, hoe het wordt geproduceerd en wat het met ons doet. Bewuste keuzes liggen hiermee binnen handbereik. Voor professionals, maar ook voor de geïnteresseerde leek: eigenlijk voor iedereen die nu wel eens precies wil weten hoe ons voedsel in elkaar zit. lees meer
Ons voedsel,over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt & wat het met ons doet.

We staan in de huidige tijd ver af van ons dagelijks brood: vaak hebben we eigenlijk geen idee van de oorsprong van ons voedsel. Niet zo verwonderlijk, met alle 'hightech foods' die op de markt worden gebracht. Het enorme aanbod en slimme marketingtrucs maken het de consument niet gemakkelijk om dagelijks verantwoorde keuzes te maken.

Dit unieke naslagwerk bevat alle informatie over ons voedsel: wat erin zit, hoe het wordt geproduceerd en wat het met ons doet. Deze volledig geactualiseerde en uitgebreide uitgave bevat onder andere nieuwe hoofdstukken over voeding en gezondheid, dieetmethoden en informatie op etiketten. Bewuste keuzes voor een gezond voedingspatroon liggen hiermee binnen handbereik.

Frans M. de Jong is al meer dan 35 jaar professioneel met voeding bezig. Eerst als directeur-eigenaar van Biochem, een advies- en onderzoeksbureau voor voedingsmiddelen. Tegenwoordig schrijft hij boeken over voeding en beheert hij zijn website www.voedingswaardetabel.nl.
ISBN 9789059566323
Uitgever Fontaine uitgevers
Jaar 2016
Pagina's 576
Auteur Frans M. de Jong
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 6
Formaat (mm) 287x237x47
Gewicht (gram) 2895

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Ons voedsel

Ons voedsel

Naslagwerk Ons voedsel bevat alle informatie over ons voedsel, over wat erin zit, hoe het wordt geproduceerd en wat het met ons doet. Bewuste keuzes liggen hiermee binnen handbereik. Voor professionals, maar ook voor de geïnteresseerde leek: eigenlijk voor iedereen die nu wel eens precies wil weten hoe ons voedsel in elkaar zit.

Gerelateerde boeken