De lente op tafel

seizoensgerechten uit de fameuze culinaire almanak 365

Stéphane Reynaud

€ 14,95

Niet online bestelbaar

In dit boek staat voor iedere dag van de maanden maart, april en mei een fris … lees meer
In dit boek staat voor iedere dag van de maanden maart, april en mei een fris
lentegerecht. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Met
voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonsense stijl en de uitnodigende fotografie van Marie-Pierre Morel. Volop inspiratie om te koken met wat het seizoen te bieden heeft.

Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.
ISBN 9789059566002
Uitgever Fontaine Uitgevers B.V.
Jaar 2015
Pagina's 148
Auteur Stéphane Reynaud
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 237x191x18
Gewicht (gram) 661

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

De lente op tafel

De lente op tafel

In dit boek staat voor iedere dag van de maanden maart, april en mei een fris …

Gerelateerde boeken