Zuurdesembrood

puur, ambachtelijk en ovenheerlijk

Martin Johansson

€ 16,50

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Puur, ambachtelijk, ovenheerlijk! … lees meer
Puur, ambachtelijk, ovenheerlijk!

Zuurdesembrood is erg gezond, smakelijk en licht verteerbaar. Het heeft vaak een voller aroma dan 'normale' broden, blijft langer vers en is heel divers in zijn toepassingen. Én het succes van bijvoorbeeld het Vlaams Broodhuys bewijst dat steeds meer mensen zuurdesembrood prefereren boven het 'normaal' brood

Brood bakken met zuurdesem is net zo eenvoudig als het bakken van een 'normaal' brood en toch lijkt het voor de meeste mensen een groot mysterie te zijn.
Zuurdesembrood is een nuttig en praktisch bakboek voor iedereen die zelf de kunst van het bakken met zuurdesem onder de knie wil krijgen.
Zuurdesembrood leert je hoe je een goed zuurdesemdeeg moet maken en hoe je het kunt 'voeden', geeft je advies over het bakken en talloze tips voor de lekkerste broden, broodjes, pizza's, stokbroden en crackers.


Martin Johansson is bakker en de man achter het prijswinnend Zweeds blog Pain de Martin. Zijn boek Zuurdesembrood heeft in Zweden voor een ware revolutie op brood-gebied gezorgd.
ISBN 9789045201184
Uitgever Karakter Uitgevers BV
Jaar 2012
Pagina's 104
Auteur Martin Johansson
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 218x196x14
Gewicht (gram) 418

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Zuurdesembrood

Zuurdesembrood

Puur, ambachtelijk, ovenheerlijk! …

Gerelateerde boeken