Kookbijbels - Pastabijbel

van agnolotti tot rigatoni en van tagliatelle tot zite

Roberta Pagnier; Lotje Deelman

€ 33,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige … lees meer
Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.
ISBN 9789048836901
Uitgever Carrera
Jaar 2017
Pagina's 448
Auteur Roberta Pagnier; Lotje Deelman
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 217x162x42
Gewicht (gram) 1277

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Kookbijbels - Pastabijbel

Kookbijbels - Pastabijbel

Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige …

Gerelateerde boeken