Geit

Bereiden en eten

James Whetlor

€ 10,00

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Alles wat u moet weten over hoe en waarom u geitenvlees moet bereiden. lees meer
Geitenvlees is fantastisch.
Alles wat u moet weten over hoe en waarom u het moet bereiden in één boek.

Geitenvlees is gezond en duurzaam, en absoluut verrukkelijk als snel bereid mager vlees, zoals een kebab of roerbakschotel, of langzaam bereid als curry, stoofpot, suddervlees en braadstuk. Maar waarom heeft de traditionele westerse keuken dit prachtige ingrediënt zo lang genegeerd? En waarom zouden we het vaker moeten eten?

Dit boek bevat meer dan 90 recepten van James Whetlor, de oprichter van Cabrito, een voorwoord van Hugh Faernley-Whittingstall en gastrecepten van wereldbefaamde chef-koks, onder wie Yotam Ottolenghi, Neil Rankin, Gill Meller en Jeremy Lee. Dit alles maakt dit boek even baanbrekend als fascinerend.

Geit is onmisbaar leesvoer voor iedereen die, al is het tijdelijk, koken en de manier waarop we tegenwoordig eten belangrijk vindt. Het is een uniek boek dat vast nog jarenlang de ultieme gids over dit onderwerp zal zijn.

James Whetlor werkte 12 jaar als kok in Londen voor hij terugkeerde naar zijn geboortestreek Devon en voor River Cottage ging werken. Hij kocht er een stukje braakliggend land en zette er geiten op die het kaal konden vreten. Dat zette hem aan het denken over het lot van jonge bokjes, die vaak afgemaakt worden. Hij richtte Cabrito op om een markt te vinden voor bokken- en geitenvlees. Inmiddels verkoopt zijn prijswinnende bedrijf het vlees uit een groeiend netwerk van geitenmelkerijen aan restaurants, slagers en supermarkten.

'James weet ontzettend veel van geiten' Hugh Fearnley-Whittingstall

50 procent van de royalty's van dit boek wordt geschonken aan Farm Africa.
ISBN 9789048316946
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Jaar 2018
Pagina's 208
Auteur James Whetlor
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 241x160x26
Gewicht (gram) 732

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Geit

Geit

Alles wat u moet weten over hoe en waarom u geitenvlees moet bereiden.

Gerelateerde boeken