Keukenlab

Word een betere kok door te koken met kennis

Eke Mariën; Jan Groenewold

€ 38,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Als je begrijpt wat er in de pannen gebeurt, word je vanzelf een betere kok en krijg je meer … lees meer
Als je begrijpt wat er in de pannen gebeurt, word je vanzelf een betere kok en krijg je meer controle in de keuken. Met dat idee maken Eke Mariën en Jan Groenewold vol enthousiasme de wetenschap achter het koken inzichtelijk. Of het nu gaat om het bakken van de ultieme biefstuk, het frituren van de lekkerste friet of het vangen van aroma’s in sauzen.

Mariën en Groenewold nemen zeventien processen die aan de basis liggen van het koken onder de loep. Elk van deze processen (Maillard-reactie, verdamping, emulgeren, aroma-vastlegging, etc.) krijgt een hoofdstuk waarin de theorie aan de hand van praktijkvoorbeelden en recepten wordt uitgelegd. Door de duidelijke uitleg, illustraties en foto’s leert de kok precies hoe hij zijn resultaten (ofwel gerechten) kan perfectioneren.
ISBN 9789038805955
Uitgever Nijgh & Van Ditmar
Jaar 2019
Pagina's 288
Auteur Eke Mariën; Jan Groenewold
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 268x222x27
Gewicht (gram) 1291

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Keukenlab

Keukenlab

Als je begrijpt wat er in de pannen gebeurt, word je vanzelf een betere kok en krijg je meer …

Gerelateerde boeken