Olie, azijn, zout & zuur

drogen, inmaken, fermenteren, infuseren

Johan Björkman

€ 20,95

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Do It Yourself: stel je eigen provisiekast samen … lees meer
Do It Yourself: stel je eigen provisiekast samen

De trend om bewuster te leven uit zich ook in, of
juist in, de keuken. Met Olie, azijn, zout & zuur leer
je heel gemakkelijk je provisiekast samen te stellen
of uit te breiden met eigengemaakte azijnsoorten,
geurige kruidenoliën, ingemaakte seizoensgroenten,
kruidenmengsels en meer.

In Olie, azijn, zout & zuur komen niet alleen
diverse bewaartechnieken aan bod zoals drogen,
fermenteren en infuseren, maar ook het heel
eenvoudig samenstellen van kruidenmengsels als
za’atar, selderiezout of het maken van chili-olie,
dragonazijn en salsa brava.

Met duidelijke richtlijnen over bewaartijden, drogen,
inleggen en fermenteren, stel je een fantastische
provisiekast samen en grijp je nooit meer naast de
allerlekkerste producten als ingelegde citroenen,
geurige azijnen en fantastische kruidenmixen. Als
toegift geeft dit boek recepten voor snacks, voor- en
hoofdgerechten.
Olie, azijn,
ISBN 9789461432193
Uitgever Good Cook B.V.
Jaar 2019
Pagina's 176
Auteur Johan Björkman
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 239x184x21
Gewicht (gram) 667

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Olie, azijn, zout & zuur

Olie, azijn, zout & zuur

Do It Yourself: stel je eigen provisiekast samen …

Gerelateerde boeken