Vlees - slow cooking

slow cooking, de klassieke methode voor de perfecte garing

Annemarie Wildeisen

€ 19,99

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

Het perfect bereiden van vlees op lage temperatuur … lees meer
Het perfect bereiden van vlees op lage temperatuur
is inmiddels geen nieuwigheid meer; sterker nog,
het behoort tot de wijdverbreide standaardtechnieken om vlees volmaakt gaar te krijgen.

De succesvolle auteur Annemarie Wildeisen presenteert in dit boek haar lekkerste klassiekers, aangepast aan deze tijd en aan de laatste ontwikkelingen in deze bereidingstechniek. Al deze nieuwe recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor dinertjes met gasten.

Bak allerlei soorten vlees volmaakt gaar op de
beproefde en eenvoudige wijze van Annemarie Wildeisen. Met veel tips, variaties en recepten voor erbij passende sauzen.
ISBN 9789461888853
Uitgever RuitenbergBoek B.V.
Jaar 2017
Pagina's 208
Auteur Annemarie Wildeisen
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 253x189x27
Gewicht (gram) 875

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Vlees - slow cooking

Vlees - slow cooking

Het perfect bereiden van vlees op lage temperatuur …

Gerelateerde boeken