Dagen zonder Vlees. Het nieuwe kookboek

de favoriete vegetarische recepten van bekende deelnemers; het nieuwe kookboek 2

€ 24,95

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

40 dagen minder vlees en vis eten, om zoveel mogelijk te besparen op onze ecologische voetafdruk. Bekende Vlaamse koks laten op een ongedwongen en sympathieke manier zien dat duurzame voeding ook lekker, gezond, goedkoop en gemakkelijk kan zijn. lees meer
In 2011 riep Alexia Leysen voor het eerst op om samen vegetarisch te vasten,om zo de klimaatproblematiek onder de aandacht te brengen. Met succes: 'Dagen zonder vlees' groeide in enkele jaren tijd uit tot een burgerinitiatief dat in 2015 steunde op het enthousiasme en de hulp van maar liefst 55.000 mensen. Het opzet is simpel: 40 dagen minder vlees en vis eten, om zoveel mogelijk te besparen op onze ecologische voetafdruk. Een gezamenlijke uitdaging om nieuwe smaken en vooral duurzamere voedingsgewoontes te ontdekken. In het kookboek van 'Dagen zonder vlees' tonen bekende Vlaamse koks op een ongedwongen en sympathieke manier dat duurzame voeding ook lekker, gezond, goedkoop en gemakkelijk kan zijn. De opgelegde beperking (geen vlees of vis) leidt tot creativiteit die ze loslaten op de groenten van het seizoen. Dat het aanstekelijk werkt, bewijzen ze in het boek, met hun favoriete vegetarische recepten en inspirerende tips om duurzamer te koken en te eten. Met Jeroen Meus, Sofi e Dumont, Jeroen De Pauw, Peter Goossens, Michaël Vrijmoed, Wim Ballieu, Dorien Knockaert en vele anderen.
ISBN 9789089317261
Uitgever Borgerhoff & Lamberigts
Jaar 2017
Pagina's 190
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 251x195x25
Gewicht (gram) 883

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Dagen zonder Vlees. Het nieuwe kookboek

Dagen zonder Vlees. Het nieuwe kookboek

40 dagen minder vlees en vis eten, om zoveel mogelijk te besparen op onze ecologische voetafdruk. Bekende Vlaamse koks laten op een ongedwongen en sympathieke manier zien dat duurzame voeding ook lekker, gezond, goedkoop en gemakkelijk kan zijn.

Gerelateerde boeken