Vlees roken

gereedschappen, technieken, recepten, perfectioneer de kunst van het roken

Will Fleischman

€ 19,99

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

De nieuwe manier om te barbecueën - met rook! lees meer
De nieuwe manier om te barbecueën - met rook!

Combineer precisie met alchemie en produceer het lekkerste, meest malse vlees dat u ooit heeft geproefd.

Met meer dan 50 fantastische recepten voor het roken van rundvlees, varkensvlees, gevogelte en zeevruchten van de bekroonde Texaanse pitmaster Will Fleischman.

Met deskundig advies voor het kiezen van de juiste rookoven en houtsoorten, het reguleren van de hitte en het maken van heerlijke rubs en sauzen.

Met recepten en instructies die stapsgewijs worden uitgelegd om de technieken te leren die u nodig heeft om als een echte professional te kunnen roken, of u nu een gewone barbecue of speciale rookoven gebruikt.
ISBN 9789048314423
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Jaar 2017
Pagina's 192
Auteur Will Fleischman
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 241x202x24
Gewicht (gram) 841

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Vlees roken

Vlees roken

De nieuwe manier om te barbecueën - met rook!

Gerelateerde boeken