Tartaar van het mes

vlees, vis, groenten, fruit

Jean-Guillaume Dufour

€ 8,95

Niet online bestelbaar

Rauw of even aangebakken is tartaar een echte delicatesse. Naast de alom bekende klassiekers als … lees meer
Rauw of even aangebakken is tartaar een echte delicatesse. Naast de alom bekende klassiekers als steak tartaar en kalfstartaar biedt dit boek ook verrassende gerechten, zoals tartaar met blauwe kaas en walnoten en tartaar van zalm of dorade. Zelfs tartaar van fruit en groenten komen aan bod.

Alle recepten in dit boek zijn afkomstig van de Parijse restaurantketen Les Tontons, dat gespecialiseerd is in tartaargerechten. In 2003 opende het eerste filiaal zijn deuren. Inmiddels zijn er in Parijs drie vestigingen.
ISBN 9789461430861
Uitgever Good Cook B.V.
Jaar 2014
Pagina's 72
Auteur Jean-Guillaume Dufour
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 198x197x14
Gewicht (gram) 338

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Tartaar van het mes

Tartaar van het mes

Rauw of even aangebakken is tartaar een echte delicatesse. Naast de alom bekende klassiekers als …