Koken met 3 ingredienten

200 fantastische, makkelijke recepten uit de minimalistische keuken

Jenny White

€ 10,00

Niet online bestelbaar

Deze unieke verzameling heerlijke, vernieuwende gerechten is een must in elke keuken en voor iedere … lees meer
Deze unieke verzameling heerlijke, vernieuwende gerechten is een must in elke keuken en voor iedere kok.

In de praktische inleiding maakt u kennis met de kunst van het minimalistisch koken. U krijgt advies over het kiezen van ingrediënten en het gebruiken van de juiste kooktechnieken om de beste smaak te verkrijgen.

Geweldige recepten voor elke gelegenheid. Van ontbijten en brunches tot eenvoudige maaltijden, en van zomerse maaltijden in de openlucht tot stijlvolle gerechten voor dinertjes en overdadige, verleidelijke desserts.

Elk gerecht wordt afgebeeld op een kleurenfoto en gaat vergezeld van eenvoudig te volgen aanwijzingen.
ISBN 9789048307548
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Jaar 2014
Pagina's 264
Auteur Jenny White
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 228x175x23
Gewicht (gram) 807

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Koken met 3 ingredienten

Koken met 3 ingredienten

Deze unieke verzameling heerlijke, vernieuwende gerechten is een must in elke keuken en voor iedere …