Granen, peulvruchten en zaden

150 feel-good recepten van ontbijt tot diner

Molly Brown

€ 12,50

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

Koken met granen, peulvruchten en zaden is hip, hot en happening. Heerlijke rode linzen soep, een … lees meer
Koken met granen, peulvruchten en zaden is hip, hot en happening. Heerlijke rode linzen soep, een moderne salade met boekweit en zalm of met eend en wilde rijst, een verslavende cake van dadels, sinaasappel en chiazaden, een gezonde home made granola of een Indiase stoofpot met pompoen en kikkererwten. In dit schitterend uitgevoerde kookboek vind je wereldse recepten voor ontbijt, soepen, salades, diners en zoete gerechten met quinoa, spelt, linzen, boekweit, rijst, couscous, bulgur, sojabonen, sesam zaad, pompoenpitten, en nog veel meer.

Leer alles over hoe je granen, peulvruchten en zaden kunt gebruiken, moet koken en het beste kunt bewaren. En ontdek de vele mogelijkheden met deze ingrediënten!

'Bulgur, boekweit of quinoa: robuust koken met hele granen is het nieuwe stoer. Met dit fijne boek kom je goed aan je trekken.' - Elle Eten

'De verrassende, fris gefotografeerde gerechten voor elk moment van de dag wil je stuk voor stuk gaan maken. Niet alleen erg lekker, maar ook nog eens heel gezond. Een echte aanwinst!' - Margriet

'Van ontbijt tot stoofpotjes en van soep tot cake, dit originele en praktische boek zet granen weer helemaal op de kaart!' - Foodies
ISBN 9789461430892
Uitgever Good Cook B.V.
Jaar 2013
Pagina's 304
Auteur Molly Brown
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 251x199x33
Gewicht (gram) 1232

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Granen, peulvruchten en zaden

Granen, peulvruchten en zaden

Koken met granen, peulvruchten en zaden is hip, hot en happening. Heerlijke rode linzen soep, een …