Ham

Verhalen en recepten rond de tophammen van Europa

Stefaan Daeninck

€ 29,99

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

Het neusje van de ham Een ontdekkingstocht langs de heerlijkste Europese hammen in 50 recepten. In … lees meer
Het neusje van de ham Een ontdekkingstocht langs de heerlijkste Europese hammen in 50 recepten. In Ham verdiept auteur Stefaan Daeninck zich in de Europese wereldvermaarde hamcultuur. Op zijn boeiende reis neemt hij de lezer mee van de Spaanse Pata Negra naar de Franse Jambon de Bayonne, en van de Italiaanse Prosciutto di Parma naar de Duitse Schwarzwaldschinken en de Vlaamse Ganda Ham. Daeninck vertelt het verhaal van varken tot ham, met oog voor de specifieke productie- en rijpingstechnieken en voor de onmiskenbare verschillen in geur, textuur, uitzicht en smaak. Bovendien maakte hij met elk van de tophammen een reeks van smakelijke gerechten.
ISBN 9789020988048
Uitgever Lannoo
Jaar 2018
Pagina's 176
Auteur Stefaan Daeninck
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 289x218x21
Gewicht (gram) 1194

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Ham

Ham

Het neusje van de ham Een ontdekkingstocht langs de heerlijkste Europese hammen in 50 recepten. In …