Wat de pot schaft

frisse recepten voor een duurzame keuken

Filip Fransen

€ 23,14

Niet online bestelbaar

Platte kaas met Oost-Indische kers en radijsjes, skrei met pompoen en hazelnoot, groene aardappels … lees meer
Platte kaas met Oost-Indische kers en radijsjes, skrei met pompoen en hazelnoot, groene aardappels met kamilleschuim of heerlijke confituur van aardbeien en rozenblaadjes. Dit boek bevat heel wat verrassende combinaties voor elk seizoen. De originele recepten uit dit kookboek zijn niet alleen lekker, ze zijn bovendien goed voor onze planeet!

Ontdek hoe je in weckpotten het goede van de zomer tot in de winter kunt bewaren. Vergeet het traditionele broodbeleg en maak er zelf iets creatiefs van. Ga aan de slag met vergeten groeten en fruit van bij ons. Leer hoe je ook met minder vlees lekker en evenwichtig kunt koken. En vergeet het dessertje niet!

Wat de pot schaft bewijst dat het mogelijk is om milieubewust én lekker te koken. Milieuwetenschapper en ervaren kok FILIP FRANSEN verzamelde 70 ¿groene¿ recepten in dit inspirerende boek voor foodies die bewust met voedsel willen omgaan. In korte kaderstukjes geeft hij heldere info over thema¿s als voedselveiligheid, duurzame landbouw, seizoensproducten en ecologische labels.
ISBN 9789058267931
Uitgever WPG BE Davidsfonds
Jaar 2011
Pagina's 176
Auteur Filip Fransen
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 240x166x10
Gewicht (gram) 363

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Wat de pot schaft

Wat de pot schaft

Platte kaas met Oost-Indische kers en radijsjes, skrei met pompoen en hazelnoot, groene aardappels …