IJstijd

Zelf ijs maken in meer dan 40 recepten

Kees Raat; Barbara Buiten

€ 17,50

Niet online bestelbaar

IJsmaker Kees Raat gaat op zoek naar het geheim van het allerlekkerste ijsje. Hoe maak je ijs dat … lees meer
IJsmaker Kees Raat gaat op zoek naar het geheim van het allerlekkerste ijsje. Hoe maak je ijs dat smaakt zoals het oorspronkelijk bedoeld is, zonder kunstmatige grondstoffen? Hij beschrijft zijn zoektocht naar de beste ingrediënten: rauwe biologische melk van boer Nico uit Zunderdorp, mandarijnensap uit Sicilië en biologische suiker uit Brazilië. 'Alleen op die manier krijg je het ultieme ijsje.' Hoe moet je ijs eigenlijk proeven? Naast het beantwoorden van vragen, licht Kees een aantal fijne kneepjes, speciale technieken en zijn 'secret to succes' toe. En uiteraard staat IJstijd vol recepten voor heerlijke ijssmaken, van ananas, rabarber en tonkabonen tot chocolade, bloedsinaasappel met Campari en New Zuppa Inglese.Kees Raat is chocolatier en ijsmaker. In zijn winkel Metropolitan, in de Amsterdamse Warmoesstraat, geeft hij workshops en verkoopt hij het lekkerste ijs van Amsterdam. Echt Italiaans ijs, elke dag vers gedraaid met een vintage ijsmachine uit Bologna.
ISBN 9789048817283
Uitgever Overamstel Uitgevers
Jaar 2013
Pagina's 176
Auteur Kees Raat; Barbara Buiten
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 2
Formaat (mm) 222x167x15
Gewicht (gram) 516

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

IJstijd

IJstijd

IJsmaker Kees Raat gaat op zoek naar het geheim van het allerlekkerste ijsje. Hoe maak je ijs dat …