Puur natuur vis, schaal- en schelpdieren

80 recepten voor eenvoudige, gezonde en lekkere gerechten

Alain Ducasse

€ 18,46

Niet online bestelbaar

Producten uit de zee - vis, schelpdieren, schaaldieren - zijn een essentieel onderdeel van onze … lees meer
Producten uit de zee - vis, schelpdieren, schaaldieren - zijn een essentieel onderdeel van onze gastronomie. Ze zijn bovendien onmisbaar voor een evenwichtige voeding en dus voor onze gezondheid. Maar door overbevissing en intensieve visserij is het voortbestaan van vele van deze dieren in gevaar en dat geldt vooral voor de vissen. Ik heb daarom gekozen alleen vis die op milieubewuste wijze wordt gevangen op een zo simpel mogelijke manier te bereiden. Alleen op die manier kunnen wij de enorme rijkdom van de natuur behouden. Alain Ducasse

- 80 recepten voor vis, schaal- en schelpdieren
- Met zeer toegankelijke receptuur, geschikt voor amateurkoks van elk niveau
- Geschreven in samenwerking met een diëtiste
- Frisse vormgeving en schitterende fotografie

Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Franse gastronomie. Zijn meer dan twintig restaurants verspreid over de wereld ontvingen in totaal 20 Michelinsterren. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.
ISBN 9789077902127
Uitgever Fontaine Uitgevers B.V.
Jaar 2013
Pagina's 164
Auteur Alain Ducasse
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 252x195x23
Gewicht (gram) 774

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Puur natuur vis, schaal- en schelpdieren

Puur natuur vis, schaal- en schelpdieren

Producten uit de zee - vis, schelpdieren, schaaldieren - zijn een essentieel onderdeel van onze …