Stevia dessert- en bakboek

Sara Dejonghe; Louise Sarrazyn

€ 19,95

Tijdelijk niet leverbaar, wordt geleverd zodra weer op voorraad

Stevia of honingkruid wordt al eeuwenlang gebruikt in de Japanse en Braziliaanse keuken. Het bevat … lees meer
Stevia of honingkruid wordt al eeuwenlang gebruikt in de Japanse en Braziliaanse keuken. Het bevat geen calorieën of koolhydraten en heeft een uitzonderlijke zoetkracht. Als zoetstof is het dus zeer geschikt om suiker te vervangen. Daarom presenteren diëtisten Sara Dejonghe en Louise Sarrazyn dit dessert- en bakboek voor wie graag geniet zonder suiker. Naast toetjes is er ook een aantal heerlijke recepten voor dranken en snoepgoed.
ISBN 9789059274129
Uitgever Vries-Brouwers, Uitgeverij C. De
Jaar 2014
Auteur Sara Dejonghe; Louise Sarrazyn
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 221x221x14
Gewicht (gram) 511

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Stevia dessert- en bakboek

Stevia dessert- en bakboek

Stevia of honingkruid wordt al eeuwenlang gebruikt in de Japanse en Braziliaanse keuken. Het bevat …