Barbecue

voor elke gelegenheid

Richard Caroll

€ 9,95

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

Barbecuen is al lang niet meer een primitieve manier om vlees boven vuur te bereiden. Sterker nog: … lees meer
Barbecuen is al lang niet meer een primitieve manier om vlees boven vuur te bereiden. Sterker nog: barbecuen heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ware culinaire kunstvorm! Ontwikkelingen binnen het barbecuen hebben geleid tot nuances in de smaak van vlees, vis, groenten en fruit die ook hun weg hebben gevonden naar de beste Europese restaurants.

Vuur, dat meestal een vernietigend effect heeft, geeft koken juist creatieve kracht; het kringelende nevenproduct, rook, voegt een heel nieuwe dimensie toe aan de smaaksensaties van het verhemelte.

Barbecuen, grillen en roken zijn de drie belangrijkste technieken die eigenlijk niet met elkaar verward moeten worden, omdat ze elk een heel eigen smaak opleveren. Experimenteren met deze drie bereidingsmanieren en met het gebruiken van kruiden, marinades en sauzen is waar het allemaal om draait bij het betere barbecuekoken!

In dit boek vindt u meer dan honderd zinneprikkelende barbecuerecepten waarmee u exquise gerechten op tafel zet!
ISBN 9789036620062
Uitgever Rebo Productions
Jaar 2007
Pagina's 256
Auteur Richard Caroll
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 303x235x20
Gewicht (gram) 1456

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Barbecue

Barbecue

Barbecuen is al lang niet meer een primitieve manier om vlees boven vuur te bereiden. Sterker nog: …