Toen was koken heel gewoon

Lisette Bossert

€ 9,90

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

Welke geuren en smaken doen schrijfster Miep Diekmann denken aan haar jeugd op de Antillen? Wat zijn … lees meer
Welke geuren en smaken doen schrijfster Miep Diekmann denken aan haar jeugd op de Antillen? Wat zijn volgens theatermaker Beppe Costa de overeenkomsten tussen koken en het maken van een voorstelling? en waar komt toch die fascinatie voor wild vandaan bij smaakprofessor Peter Klosse?

Voor Toen was koken heel gewoon tekende chef-kok Lisette Bossert bijzondere gesprekken op die ze voerde over smaakherinneringen en de rol van (lekker) eten in het leven. Elk gesprek is voorzien van bijpassende recepten van gerechten met een nostalgisch uitgangspunt en een moderne twist.
ISBN 9789081764872
Uitgever Loopvis
Jaar 2015
Pagina's 96
Auteur Lisette Bossert
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 205x167x11
Gewicht (gram) 228

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Toen was koken heel gewoon

Toen was koken heel gewoon

Welke geuren en smaken doen schrijfster Miep Diekmann denken aan haar jeugd op de Antillen? Wat zijn …