Het vleeskookboek

meer dan 300 internationale recepten voor wild, gevogelte, lams-, rund- en varkensvlees

Nichola Fletcher

€ 24,99

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

Word een echte vleeskenner! … lees meer
Word een echte vleeskenner!

Ontdek hoe u topkwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en de gaarheid kunt controleren, en nog veel meer.

Met meer dan 300 internationale recepten voor gevogelte, varkensvlees, rundvlees, lamsvlees en wild, zoals Langzaam gebraden varkensschouder met ciderjus, Kerala-rundvleescurry en Marokkaanse gegrilde lamsbout.

Haal het beste uit uw vlees met de helder uitgelegde voorbereidings- en bereidingstechnieken, en leer alle basistechnieken voor de thuisslager.
ISBN 9789048311163
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Jaar 2015
Pagina's 320
Auteur Nichola Fletcher
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 284x235x36
Gewicht (gram) 1746

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Het vleeskookboek

Het vleeskookboek

Word een echte vleeskenner! …