Atelier Confiserie

bonbons, nougat, toffees, drop, fondant, lolly's, marsepein, fudge en chocoladerepen...

Yasmin Othman

€ 9,95

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep maken? Atelier Confiserie is het perfecte handboek om … lees meer
Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep maken? Atelier Confiserie is het perfecte handboek om zelf aan de slag te gaan. Maak je eigen drop, fondant, toffees, nougat, karamels, marsepein, lolly's en chocoladerepen...

Hoe maak je een klassieke fondant en wat is het basisrecept voor marsepeinbereidingen? Leer tableren en het verschil tussen een 'harde' en 'zachte kraak'. Waarom heb je voor het maken van meringues fijne kristalsuiker nodig en voor suikersiroop juist gewone kristalsuiker? Atelier Confiserie geeft hierop antwoord: met stap voor stap uitleg van de technieken over de bereiding van gekookte en getrokken suiker en van tempereren, tableren en mouleren van chocolade.
ISBN 9789461431141
Uitgever Good Cook B.V.
Jaar 2015
Pagina's 252
Auteur Yasmin Othman
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 240x189x24
Gewicht (gram) 869

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Atelier Confiserie

Atelier Confiserie

Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep maken? Atelier Confiserie is het perfecte handboek om …