Vis

Philippe Emanuelli

€ 22,50

Niet online bestelbaar

Waar moet je op letten bij de aanschaf van verse vis, welk speciaal keukengereedschap heb je nodig … lees meer
Waar moet je op letten bij de aanschaf van verse vis, welk speciaal keukengereedschap heb je nodig en hoe doe je dat: vis ontschubben en fileren? In het moderne en praktische kookboek Vis leer je alles wat je moet weten.

Vis is veelzijdig en kan op talloze manieren worden bereid. Bijvoorbeeld rauw gemarineerd (ceviche), gestoomd, gerookt, in papillote bereid, gefrituurd, gegaard in zoutkorst of gewoon onder de grill of op de barbecue. Maak je eigen visbouillon, rolmopsen, gravad lax en visrilettes. Bereid exotische gerechten als dorade met sesam en tahin of gerookte vis met verveine en sake. Combineer ansjovis met entrcôte of maak klassiekers als rog met beurre noisette. Ook het werken met geconserveerde vis, gedroogd en gezouten of uit blik, ontbreekt niet in dit kookboek.
ISBN 9789461430007
Uitgever Good Cook B.V.
Jaar 2014
Pagina's 272
Auteur Philippe Emanuelli
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 282x202x31
Gewicht (gram) 876

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Vis

Vis

Waar moet je op letten bij de aanschaf van verse vis, welk speciaal keukengereedschap heb je nodig …