Pastei en pate

recepten van het Franse land

Stephane Reynaud

€ 28,74

Niet online bestelbaar

Pasteien en patés maken met de Franse chef Stéphane Reynaud: kleinzoon van een slager die ook thuis kookt. Met stap-voor-stapuitleg en een variëteit aan vullingen, van groente en fruit tot vlees en vis. lees meer
Bourgondische gerechten om je vingers bij af te likken


- Alles wat je moet weten over de bereiding van patés en pasteien
- Met een stap-voor-stapuitleg van de basisrecepten
- Voor ieder wat wils door de grote variëteit aan vullingen: van groente en fruit tot vlees en vis


Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.
ISBN 9789059565098
Uitgever Fontaine Uitgevers B.V.
Jaar 2014
Pagina's 192
Auteur Stephane Reynaud
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 277x210x29
Gewicht (gram) 1230

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Pastei en pate

Pastei en pate

Pasteien en patés maken met de Franse chef Stéphane Reynaud: kleinzoon van een slager die ook thuis kookt. Met stap-voor-stapuitleg en een variëteit aan vullingen, van groente en fruit tot vlees en vis.