500 oosterse gerechten

heerlijke recepten uit China, Korea, Japan, Vietnam, Cambodja, Maleisië en Indonesië

G. Basan; Vitataal

€ 9,99

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

De Oosterse keuken betekent bovenal: fusionkoken. Door de oude Chinese invloeden kent de Oosterse … lees meer
De Oosterse keuken betekent bovenal: fusionkoken. Door de oude Chinese invloeden kent de Oosterse culinaire cultuur een uitgebalanceerd palet van smaken, gekenmerkt door verfijning en een kunstzinnige presentatie. Dit boek bevat de 500 heerlijkste Oosterse recepten, die u meenemen op een culinaire reis door Azië. En passant leert u allerlei technieken en authentieke Oosterse keukentrucjes.

- Een inleidend gedeelte geeft informatie over de basisbeginselen van het fusionkoken en laat zien hoe de Oosterse keuken zich heeft ontwikkeld.
- Laat u inspireren door deze 500 heerlijke recepten die de passie voor eten en koken weerspiegelen die in heel Azië terug te vinden is.
- U vindt hier recepten voor verschillende momenten en gelegenheden, van tussendoortjes, salades en lichte lunches tot uitgebreide diners, feestelijke hapjes en nog veel meer.
- In deze uitgebreide verzameling zijn recepten opgenomen uit China, Korea, Japan, Vietnam, Cambodja, Maleisië en Indonesië.
ISBN 9789048302673
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Jaar 2010
Pagina's 288
Auteur G. Basan; Vitataal
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 158x157x29
Gewicht (gram) 573

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

500 oosterse gerechten

500 oosterse gerechten

De Oosterse keuken betekent bovenal: fusionkoken. Door de oude Chinese invloeden kent de Oosterse …