Het nieuwe Haagse kookboek

recepten, menu's en receptenleer Huishoudschool Laan van Meerdervoort Den Haag

F.M. Stoll; W.H. de Groot

€ 20,99

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op deze vragen die … lees meer
Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op deze vragen die regelmatig bij de (beginnende) hobbykok opkomen geeft 'Het Nieuwe Haagse Kookboek' een duidelijk antwoord.
Voor het eerst in 1934 uitgegeven onder de titel 'Recepten van de Huishoudschool, Laan van Meerdervoort, 's-Gravenhage en anno 2010 onverminderd populair. Hele generaties maken nog steeds dankbaar gebruik van de duidelijke recepten en heldere uitleg van de basisbereidingen. Nieuwe inzichten op het gebied van voedingsleer zijn steeds verwerkt, maar de oorspronkelijke opzet is gehandhaafd. Een onmisbaar naslagwerk in iedere Hollandse keuken.
ISBN 9789021548975
Uitgever Kosmos Uitgevers
Jaar 2010
Pagina's 462
Auteur F.M. Stoll; W.H. de Groot
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 82
Formaat (mm) 247x170x47
Gewicht (gram) 1001

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Het nieuwe Haagse kookboek

Het nieuwe Haagse kookboek

Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op deze vragen die …