Het Nederlands bakboek

recepten en historische verhalen voor de thuisbakker

Gaitri Pagrach-Chandra

€ 30,84

Niet online bestelbaar

Nederland een land zonder culinaire cultuur? Onzin! Als het gaat om bakken heeft Nederland juist een … lees meer
Nederland een land zonder culinaire cultuur? Onzin! Als het gaat om bakken heeft Nederland juist een lange traditie en eigen identiteit. Net als de Fransen hebben wij een unieke bakcultuur, met baksels voor allerlei feestdagen, zoals de oliebol of Duivekater, en streekgebonden baksels, zoals de bekende bolus en de misschien minder bekende Amsterdamse korstjes. Vaak zitten er achter het ontstaan van deze baksels de mooiste verhalen. In dit historische receptenboek lees je die verhalen én vind je alle recepten.
ISBN 9789021552606
Uitgever Kosmos Uitgevers
Jaar 2012
Pagina's 256
Auteur Gaitri Pagrach-Chandra
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 279x203x29
Gewicht (gram) 1205

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Het Nederlands bakboek

Het Nederlands bakboek

Nederland een land zonder culinaire cultuur? Onzin! Als het gaat om bakken heeft Nederland juist een …