Het culinaire abc

spoedcursus gastronomisch bluffen op zakformaat

Harold Hamersma; Ronald Hoeben

€ 12,50

Niet online bestelbaar

Welk keukenattribuut wordt op Koninginnedag het meest aangeboden (en nooit gebruikt)? Staat de … lees meer
Welk keukenattribuut wordt op Koninginnedag het meest aangeboden (en nooit gebruikt)? Staat de moleculaire keuken al bij Brugman? Helpen vergeten groenten tegen Alzheimer? En een ander woord voor 'tilapia' is...? Het culinaire ABC is uw wegwijzer in de wondere wereld van de gastronomie. Wilt u meepraten met culinaire vrienden, het ijs breken met confronterend eetjargon tijdens een eerste date, leren bluffen met drie sterren? Restaurantcriticus Ronald Hoeben en wijn- en eetschrijver Harold Hamersma zorgen ervoor dat u een onvergetelijke indruk maakt op uw gezelschap. In deze spoedcursus een praktisch, actueel maar vooral hilarisch overzicht op etenswaardigheden uit binnen- en buitenland. Van de nieuwste trends tot eeuwenoude technieken, u kunt het zo gek niet
bedenken of het komt voorbij. Lees smakelijk!
ISBN 9789046815380
Uitgever Nieuw Amsterdam
Jaar 2013
Auteur Harold Hamersma; Ronald Hoeben
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 200x106x11
Gewicht (gram) 118

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Het culinaire abc

Het culinaire abc

Welk keukenattribuut wordt op Koninginnedag het meest aangeboden (en nooit gebruikt)? Staat de …