Alles wat u wilde weten over lamsvlees

Wouter Verbree

€ 17,22

Levering in ca. 5-7 werkdagen

Dit handzame boekwerk geeft een klein stukje duidelijkheid over afkomst product en de verschillen in kwaliteit. Het boekwerk is geschikt voor de schapenhouders en veehouders, maar ook voor de huisvrouw en hobby kok. lees meer
Een avontuur door de verschillende landen, zowel als herkomst van het lamsvlees en de verschillende kwaliteiten, die hoofdzakelijk door de verschillen in klimaat tot stand komt. Het Nederlandse lamsvlees van de waddeneilanden is het nummer één product vlees van de wereld. Ook zijn er recepten die op de Nederlandse smaak, maar vanuit de Islamistische achtergronden, qua smaak en beleving verwerkt worden. Als laatste vind u een deel uitleg specerijen en kruiden, wat uiteraard van groot belang is voor het eind resultaat. Er zijn ook kruiden en specerijen die niet bijzonder goed geschikt zijn bij het lamsvlees, maar bij het rund heerlijk zal smaken.
ISBN 9789402106961
Uitgever Brave New Books
Jaar 2013
Pagina's 39
Auteur Wouter Verbree
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 235x155x4
Gewicht (gram) 85

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Alles wat u wilde weten over lamsvlees

Alles wat u wilde weten over lamsvlees

Dit handzame boekwerk geeft een klein stukje duidelijkheid over afkomst product en de verschillen in kwaliteit. Het boekwerk is geschikt voor de schapenhouders en veehouders, maar ook voor de huisvrouw en hobby kok.