De mijne is de beste

hét stoofvleesboek

Filip Jans; Carl Surmont; Luc de Raedemaeker; Melanie de Vrieze

€ 15,00

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

To stew or not to stew, that's the question. In elk frietkot vind je stoofvlees en bij elk … lees meer
To stew or not to stew, that's the question. In elk frietkot vind je stoofvlees en bij elk familiefeest staat het - hopelijk vaker dan soms - op het menu. Van de Gentse stoverij van Louis Paul Boon tot de Nationale stoofvlees-frietdag van Jeroen Meus, dat stoofvlees een Belgische klassieker is mogen we gerust zeggen.

Op het eerste gezicht lijkt stoofvlees een simpel gerecht, maar over de ingrediënten en de bereiding worden van oudsher heel wat boompjes opgezet. Met rundvlees en mosterd... maar zonder bier? Met rundvlees, mosterd, bruin bier... en varkensniertjes? Het eindresultaat verraadt de hand van de meester. Heden ten dage heeft iedereen zijn eigen dirty little secret, zijn geheime recept. In 'De mijne is de beste - Hét stoofvleesboek' verzamelden Filip, Carl en Luc twintig recepten voor stoofvlees. Van oerklassiek en oer-Vlaams tot postmodernistisch en exotisch.
ISBN 9789022333044
Uitgever Manteau
Jaar 2016
Pagina's 192
Auteur Filip Jans; Carl Surmont; Luc de Raedemaeker; Melanie de Vrieze
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 239x170x23
Gewicht (gram) 705

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

De mijne is de beste

De mijne is de beste

To stew or not to stew, that's the question. In elk frietkot vind je stoofvlees en bij elk …