De winter op tafel

seizoensgerechten uit de fameuze culinaire almanak 365

Stéphane Reynaud

€ 14,95

Niet online bestelbaar

92 gerechten voor gure winterdagen … lees meer
92 gerechten voor gure winterdagen

Dagelijks genieten van geweldige winterse gerechten. In dit boek vindt u voor iedere dag van de maanden december, januari en februari een zalig recept en veel inspiratie om te koken wat het seizoen te bieden heeft.
De winterrecepten in dit boek zijn afkomstig uit de culinaire almanak '365 goede redenen om aan tafel te gaan'.

Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen 'A propos bistro', 'Gebraad', '365', 'Barbecue & plancha' en 'Hart, lever, niertjes'.
ISBN 9789059565685
Uitgever Fontaine Uitgevers B.V.
Jaar 2014
Pagina's 138
Auteur Stéphane Reynaud
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 238x190x18
Gewicht (gram) 674

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

De winter op tafel

De winter op tafel

92 gerechten voor gure winterdagen …