De essentie van chocola

Frederic Bau

€ 19,95

Niet online bestelbaar

Leer alles over chocolade! … lees meer
Leer alles over chocolade!
Verrukkelijke en klassieke recepten, zoals brownies, mousse, tartelettes en cake.
Verschillende vaardigheden en technieken, duidelijk beschreven om al uw desserts te laten slagen. Alle kennis over chocolade, van l'Ecole du Grand Chocolat Valrhona.

l'Ecole du Grand Chocolat Valrhona is opgericht in 1989 en trekt sindsdien professionals aan vanuit de hele wereld om de fijne kneepjes van het werken met chocolade te leren. De school wordt geleid door Frédéric Bau, een van de grootste patissiers en chocolatiers.
ISBN 9789059565548
Uitgever Fontaine Uitgevers B.V.
Jaar 2014
Pagina's 192
Auteur Frederic Bau
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 246x197x23
Gewicht (gram) 927

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

De essentie van chocola

De essentie van chocola

Leer alles over chocolade! …