Keukenmythes

Over kreeften die gaan gillen als ze worden gekookt en vervliegende vitamines in vers vruchtensap

Chris van Zutphen

€ 11,00

Niet online bestelbaar

Basilicum snijden? Nóóit doen, scheuren is beter. Eieren pellen lastig? Even laten ‘schrikken’ … lees meer
Basilicum snijden? Nóóit doen, scheuren is beter. Eieren pellen lastig? Even laten ‘schrikken’ in koud water. Biefstuk bakken? Eerst het vlees op kamertemperatuur laten komen.
Maar… kloppen deze aanwijzingen wel?
Moet een oven inderdaad altijd worden voorverwarmd? Kun je aardappels ongewassen frituren? Verliest sinaasappelsap zijn vitamines in de koelkast? En waarom mag je champignons niet wassen, terwijl ze sowieso al voor 90% uit water bestaan? Iedereen die kookt, kent deze ‘waarheden’.
Zijn ze feiten of fictie? Dit vermakelijke boekje prikt veel eeuwige misverstanden door.
ISBN 9789046821374
Uitgever Nieuw Amsterdam
Jaar 2016
Pagina's 128
Auteur Chris van Zutphen
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 201x105x12
Gewicht (gram) 133

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Keukenmythes

Keukenmythes

Basilicum snijden? Nóóit doen, scheuren is beter. Eieren pellen lastig? Even laten ‘schrikken’ …