Cheesecakes van Berko

Steve Schouflikir

€ 9,95

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

De cheesecake is zo oud als de weg naar Rome: reeds in De Agricultura, geschreven door de Romein … lees meer
De cheesecake is zo oud als de weg naar Rome: reeds in De Agricultura, geschreven door de Romein Cato (234-149 v.Chr.), wordt al melding gemaakt van cheesecake (suavis). Ruim 2000 jaar verder is de cheesecake over de hele wereld ongekend populair en kent vele varianten. Want wie houdt nou niet van cheesecake?

De Franse patisserieketen Berko, met filialen in Parijs, Brussel en zelfs Peking, weet hoe je goede en originele cheesecakes moet maken. De basis is en blijft roomkaas en een brosse taartbodem, maar
vanuit daar laat Berko je zien hoe je eindeloos kunt variëren: meng door de roomkaas eens hazelnootpasta, kastanjepuree of pindakaas. Voeg smaakmakers als limoen of munt toe en breng originele toppings
aan met diverse soorten fruit en noten, glazuur je cheesecake of gebruik voor de finishing touch de crème brûlée-brander. Varieer eindeloos met de taartbodem en gebruik speculaas, lange vingers, volkoren- of chocoladekoekjes. Kortom, met de cheesecake-recepten van Berko breid je je repertoire uit.
ISBN 9789461431073
Uitgever Good Cook B.V.
Jaar 2014
Pagina's 72
Auteur Steve Schouflikir
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 198x198x12
Gewicht (gram) 410

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Cheesecakes van Berko

Cheesecakes van Berko

De cheesecake is zo oud als de weg naar Rome: reeds in De Agricultura, geschreven door de Romein …