Gehaktballen

van vlees, vis en groenten

Salomée Vidal; Jérémie Kanza

€ 9,95

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

De gehaktbal is universeel en geliefd: overal ter wereld draait men balletjes van vlees, vis, granen … lees meer
De gehaktbal is universeel en geliefd: overal ter wereld draait men balletjes van vlees, vis, granen en groenten. Niets zo leuk en populair als verrassende balletjes maken en serveren, voor welke gelegenheid dan ook.

In 'Gehaktballen' toveren Salomée Vidal en Jérémie Kanza de mooiste variaties tevoorschijn. Stoere ballen van rundvlees, fluweelzachte balletjes van kalfslever, ballen uit de zee, voedzame balletjes van quinoa en kikkererwten en frisse ballen van courgette met munt. Van kruidig Thais tot spicy Mexicaans en van kip- tot en met verrukkelijke kaasballetjes. Met als toegift heerlijke dipsauzen en bijgerechten.
ISBN 9789461431233
Uitgever Good Cook B.V.
Jaar 2015
Pagina's 72
Auteur Salomée Vidal; Jérémie Kanza
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 197x197x13
Gewicht (gram) 331

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Gehaktballen

Gehaktballen

De gehaktbal is universeel en geliefd: overal ter wereld draait men balletjes van vlees, vis, granen …