Kardemom en andere exotische specerijen

bakken met smaken uit het Oosten

Chetna Makan

€ 27,50

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

Chetna Makan is bekend vanwege haar unieke recepten, waarin ze kleurige specerijen en andere Indiase … lees meer
Chetna Makan is bekend vanwege haar unieke recepten, waarin ze kleurige specerijen en andere Indiase ingrediënten aan traditionele westerse lekkernijen toevoegt.

Wat u ook maakt Wittechocoladetaart met pistache en kardemom, Koriander-kippakketjes; Chocolade-chilibrood, Koriander-muntchutney of Gestoomde rabarber-aardbeiencake met steranijs en kaneel Chetna's Indiase toevoegingen maken er iets exotisch van.

In dit boek staan niet alleen heerlijke traditionele zoete en hartige gerechten uit India, maar ook nieuwe recepten vol met de verrukkelijkste specerijen. Verdiep uzelf in de geschiedenis van de Indiase specerijen en leer zo alles over de combinatie van voedsel en smaakmakers.

Chetna Makan werd geboren in Jabalpur, een stad in Midden-India. Ze is afgestudeerd aan een mode-academie en werkte als modeontwerpster in Mumbai voordat ze in 2003 naar Engeland verhuisde. Ze bereikte de halve finale in het Britse tv-programma The Great British Bake Off 2014.
ISBN 9789048314034
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Jaar 2017
Pagina's 240
Auteur Chetna Makan
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 244x198x28
Gewicht (gram) 1108

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Kardemom en andere exotische specerijen

Kardemom en andere exotische specerijen

Chetna Makan is bekend vanwege haar unieke recepten, waarin ze kleurige specerijen en andere Indiase …