Nopi

Yotam Ottolenghi; Ramael Scully

€ 37,00

Je order wordt vandaag nog verwerkt. Houd er rekening mee dat de bezorging momenteel wel enige vertraging op kan lopen.

'NOPI' bevat ruim honderd nieuwe recepten die hij samen met zijn chef-kok Ramael Scully schreef. … lees meer
'NOPI' bevat ruim honderd nieuwe recepten die hij samen met zijn chef-kok Ramael Scully schreef. Scully's onmiskenbaar Aziatische roots gecombineerd met de Midden-Oosterse stijl die we van Ottolenghi kennen leveren onweerstaanbare gerechten op als Geroosterde eendenborst met hazelnoot-bierboter en de NOPI-klassieker Burrata met bloedsinaasappel, korianderzaad en lavendelolie. Met 'NOPI' bewijst Ottolenghi eens te meer waarom we hem en zijn eten in onze harten hebben gesloten.

Yotam Ottolenghi wist met zijn bestsellers 'Plenty', 'Ottolenghi - Het kookboek', 'Jeruzalem' en 'Plenty More' het gebruik van sumak, za'atar en granaatappelpitten in het hele land op de kaart te zetten. Ottolenghi is tevens eigenaar van een groep gelijknamige restaurants en winkels, met vestigingen in onder andere Notting Hill en Kensington, en van restaurant NOPI.
Ramael Scully, geboren in Kuala Lumpur (Maleisië), begon zijn culinaire carrière op zeventienjarige leeftijd in Sydney (Australië). Tegenwoordig werkt hij in Londen als chef-kok bij NOPI.
ISBN 9789059566149
Uitgever Fontaine Uitgevers B.V.
Jaar 2015
Pagina's 288
Auteur Yotam Ottolenghi; Ramael Scully
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 278x203x33
Gewicht (gram) 1456

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Nopi

Nopi

'NOPI' bevat ruim honderd nieuwe recepten die hij samen met zijn chef-kok Ramael Scully schreef. …