De wereldkeuken - My World of Cooking (De Wereldkeuken Vol.1)

Wereldkeuken: Een boek met eenvoudige tot toprecepten die in restaurants niet zouden misstaan. Met meer dan 480 professionele foto’s.

Vivien de Laak

€ 26,99

Je order wordt vandaag nog verwerkt. Houd er rekening mee dat de bezorging momenteel wel enige vertraging op kan lopen.

Dit bijzondere kookboek helemaal gemaakt in Nederland. Vanaf het idee, de recepten, fotografie, … lees meer
Dit bijzondere kookboek helemaal gemaakt in Nederland. Vanaf het idee, de recepten, fotografie, vormgeving, afdrukken, uitgeven en distributie. In het boek zijn meer dan 480 professionele foto's van de gerechten opgenomen. Van eenvoudige recepten tot uitdagende recepten voor de wat gevorderde koks. Elk recept is uniek en de bereidingswijze wordt stap voor stap beschreven. De meeste recepten zijn authentiek en komen uit landen zoals Nederland, Indonesië, Hong Kong, Korea, Japan, Marokko, Thailand, Vietnam en China. Alle recepten zijn in Nederlands en Engels geschreven omdat dit kookboek wereldwijd te koop is in 2017. De auteur van dit kookboek, Vivien de Laak, wil via dit kookboek authentieke Nederlandse gerechten promoten ook buiten Nederland.
Vivien de Laak laat u zien dat thuis koken gevarieerd en interessant kan zijn. Thuis koken is een levenslange reis voor iedereen die een liefdevolle thuiskok voor familie en vrienden wil zijn. Wees nieuwsgierig en open-minded. Misschien krijgt u een heel nieuw idee over thuis koken en wordt u uiteindelijk verrast door uw eigen, tot nu toe onbekende, talent voor koken!
ISBN 9789082604405
Uitgever Vivienne Studio
Jaar 2016
Pagina's 256
Auteur Vivien de Laak
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 280x215x23
Gewicht (gram) 1353

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

De wereldkeuken - My World of Cooking (De Wereldkeuken Vol.1)

De wereldkeuken - My World of Cooking (De Wereldkeuken Vol.1)

Dit bijzondere kookboek helemaal gemaakt in Nederland. Vanaf het idee, de recepten, fotografie, …