Glutenvrij koken en bakken

Meer dan 65 heerlijke recepten zonder gluten

Frédérique Jules; Jennifer Lepoutre; Mitsuru Yanase

€ 19,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Wie kampt met een glutenallergie of -intolerantie moet zijn voedingspatroon vaak volledig omgooien. … lees meer
Wie kampt met een glutenallergie of -intolerantie moet zijn voedingspatroon vaak volledig omgooien. En dat is moeilijk, omdat het niet voor even maar voor je hele leven is. Maar één ding staat vast: ook wanneer je glutenvrij moet eten, kun je ervan genieten.
En met dit boek vol heerlijke recepten lukt dat zeker.

Leer de verschillende glutenvrije bloem- en meelsoorten kennen en bak er brood, bananencake, muffins met peer en amandel, madeleines of brownies mee. Serveer als voorgerecht Gemarineerde zalm met quinoa, Lenterolletjes of Quiche met gerookte eendeborst en gekaramelliseerde prei. Ga als hoofdgerecht voor Kalfsragout met zwarte rijst, Californische pizza, Gnocchi met salie of Gebakken kabeljauw met citroenrijst. Is er nog plaats voor een dessert? Een stukje cheesecake, een punt polenta-sinaasappeltaart of de ananas-mangocrumble zijn aanraders.
ISBN 9789022333440
Uitgever Manteau
Jaar 2017
Auteur Frédérique Jules; Jennifer Lepoutre; Mitsuru Yanase
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 238x190x15
Gewicht (gram) 539

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Glutenvrij koken en bakken

Glutenvrij koken en bakken

Wie kampt met een glutenallergie of -intolerantie moet zijn voedingspatroon vaak volledig omgooien. …