Eigentijdse wildgerechten

200 verrassende klassiekers en moderne wildgerechten

Harald Rüssel

€ 26,50

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Eigentijdse wildgerechten is een modern en eigentijds kookboek dat per dier verrassende, nieuwe … lees meer
Eigentijdse wildgerechten is een modern en eigentijds kookboek dat per dier verrassende, nieuwe recepten én niet voor de hand liggende bereidingswijzen toont. Denk daarbij aan (buiten) grillen, aan wildpizza's of fast food (ree-hamburgers, hotdogs) of aan inmaken en maken van patés, terrines en worsten. Zelfs de sous-vide techniek wordt toegepast met verrukkelijke resultaten.

Natuurlijk geeft Rüssel de traditionele bereidingswijze en schuwt hij receptuur als hazenpeper niet, maar het gros van zijn recepten is modern en uitdagend. Denk aan involtini van wildzwijn, wilde eend op zoetzuur of fazantravioli.

De meer dan honderd beproefde en eenvoudig te begrijpen en te bereiden recepten van professioneel chef-kok en fervent jager Harald Rüssel richten zich voornamelijk op de bereiding van het vlees. Ze worden aangevuld met een uitgebreide collectie van bijgerechten en basisrecepten die kunnen worden gecombineerd naar wens en smaak.
ISBN 9789045212241
Uitgever Karakter Uitgevers BV
Jaar 2017
Pagina's 256
Auteur Harald Rüssel
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 281x207x27
Gewicht (gram) 1263

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Eigentijdse wildgerechten

Eigentijdse wildgerechten

Eigentijdse wildgerechten is een modern en eigentijds kookboek dat per dier verrassende, nieuwe …